Po čemu su sokovi posebni?
Sokovi su ceđeni metodom hladnog ceđenja od pažljivo biranog voća prve klase bez dodatog šećera, konzervansa, veštačkih boja i aroma
Da li su sokovi od organskog voća?
Svo voće koje koristimo tokom ceđenja sokova mora imati sve analize po standardima za bezbednost hrane i pića da nije tretirano(prskano) i da je potpuno bezbedno za upotrebu.
Da li postoji ograničenja ko sme konzumirati sokove?
Sokove smeju piti svi jer sokovi ne sadrže ništa osim što je samo voće dalo tokom ceđenja, ne postoje starosne granice za konzumiranje naših sokova.
Koji je rok trajanja sokova i na kojoj temperaturi se čuvaju?
Sokovi se do otvaranja mogu čuvati na sobnoj temperaturi do dve godine, izvršena je samo pasterizacija, nakon otvaranja se moraju čuvati u frižideru do 5 dana.
Da li smeju da konzumiraju osobe sa malignim oboljenjima koje su na hemioterapiji?
Naravno da smeju da konzumiraju, čak je preporučljivo da konzumiraju sokove sa što više antioksidanasa koji čiste organizam od toksina, obnavljaju ćelije organizma i štite od virusa.
Da li može da se pretera količinom soka?
Apsolutno se ne može preterati količinom popijenog soka, ali naši sokovi ne služe da utole žeđ, već da nahrane naš organizam i da preduzmu preventivu u održanju zdravlja.